Objave

Poštovani roditelji,

obavještavamo Vas da Dječji vrtić Ribica neće raditi na Veliki petak (7. travnja 2023.godine) te na Uskrsni ponedjeljak (10. travnja 2023.godine). Vrtić ponovno otvara svoja vrata u utorak, 11. travnja 2023.godine, u redovitom radnom vremenu.

Ovaj dan nas uči da slavimo svaki trenutak jer više od njega i nemamo, ono što je još jučer bilo više se nikada neće vratiti. Ovaj dan nas uči da vjerujemo u svaki budući koji dolazi, a ne da se zbog njih brinemo, strahujemo ili sumnjamo što donosi. Ovaj dan nas uči da je vrijeme koje imamo na zemlji sveto, jer smo rođenjem dobili priliku koju ničim drugim ne možemo usporediti, ničim drugim zamijeniti.

Ovaj dan govori da se vrijedi boriti za svoje snove, dati povjerenje drugome, otvoriti srce i živjeti puninu života kojega imaš. Ovaj dan govori da ćeš preživjeti svaku teškoću na koju sada nailaziš, nadići svaku zapreku i iscijeliti svaku ranu koju imaš. Rođen si da tako bude, sve to prođeš i iziđeš kao pobjednik. Čestitam ti pobjedu života! Čestitam saznanje da smrt nije kraj!” Mario Žuvela

Sretan Uskrs!